Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marc Sallas: «El 13D serà una data històrica en el nostre procés d’alliberament nacional»

El portaveu nacional de la CUP, Marc Sallas, ha dit que el 13D serà “una data històrica en el nostre procés d’alliberament nacional”. Sallas ha mostrat la seva satisfacció per l’alt grau de participació de la gent i per l'entusiasme que es respira a tot arreu.
 
Pel portaveu nacional de la CUP, aquesta elevada participació “està desafiant els poders fàctics de l’Estat Espanyol”. Sallas ho ha afirmat  juntament amb els regidors de la CUP a l’ajuntament de Vic, Laia Jurado i Quim Soler i ha afegit que des del seu partit estimen que la participació a Vic i comarca serà un termòmetre a nivell nacional. Des del partit calculen que aquesta pot arribar al 55%. 
 

13/12/2009 17:01 Política
 
Laia Jurado, regidora de la CUP a Vic, ha comparegut al Seminari al costat de Marc Sallas, coordinador nacional de la CUP. Jurado s'ha proposat l'objectiu "d'arribar al 55% de participació" a Vic.
 
Marc Sallas ha mostrat la seva satisfacció pel fet que els estan arribant dades de participació molt altes d'algunes poblacions, petites però també grans com Vilafranca, Sant Cugat o Vic. En concret, entre les petites ha citat Sant Esteve de Palautordera, on a les 12 hauria votat quasi el 20% de la població.
 
Quim Soler, regidor de la CUP a Vic, ha destacat la quantitat de vot anticipat recollit pels voluntaris els últims dies, "que ens permet tenir un bon coixí per assegurar que hi haurà una bona participació".
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid