Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració-cassolada a Mataró contra el trasllat de Can Fàbregas

La concentració tindrà lloc demà a les 11 del matí davant de la fàbrica que ja s'està desmuntant.

"Ara mateix hi ha cinc contenciosos administratius presentants per la CUP de Mataró i tres més per la Plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt. Si el govern municipal de Mataró actués amb prudència i seny polític, i no pas forçat pels interessos de El Corte Inglés, no hauria tocat  ni una sola pedra del conjunt arquitectònic afectat fins que no s'haguessin resolt judicialment els litigis. Malauradament, no ha estat així. La decisió unilateral d'en Baron i del seu regidor d'urbanisme, Sr. Bassas, ha arrossegat a contracor a bona part dels regidors/es del  seu govern, que en privat reconeixen que tot plegat ha constituït una cadena d'errors i de despropòsits" Juli Cuéllar al seu blog Ni un cèntim per un trasllat inútil!

 

13/11/2009 22:38 Territori
La Plataforma Salvem Can Fàbregas  ha convocat per demà al matí una concentració-cassolada per tal de manifestar el seu rebuig al trasllat de la nau catalogada del carrer Biada, el desmuntatge i trasllat de la qual ja és evident.
 
La plataforma vol aprofitar l'acte per criticar la "política de fets consumats" del govern municipal i advertir de les conseqüències "molt greus" que pot tenir per la ciutat. Segons recorden, el cas es troba pendent de diverses resolucions judicials als recursos que la platafoma ha presentat denunciant diverses irregularitats en el procés, segon informa Capgrós.
 
Per saber-ne més:
 
Ni un cèntim per un trasllat inútil!. Juli Cuéllar al seu bloc
 
 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid