Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'EI convoca el dissabte a la manifestació de València

 CAJEI  i  Maulets, convoquen unitàriament.

Endavant crida al joves dels Països Catalans a que s'organitzin al si de Maulets i la CAJEI. La campanya 300 anys  ha fet públiques les  imatges de la darrera manifestació del 25 d'Abril a València on Gonçal Bravo (COS) denúncia la repressió estudiantil, sindical i social de l'estat, resaltant casos com els dels companys   Jona, Franki, David,  o Karin; així com la  represió en les universistats valencianes, catalanes i de ses illes (les mobilitzcions contra el Pla Bolonya, la Vaga de fam del  Tomàs de la UAB o la detenció improcendent dels 13 de Gandia al Campus de la UPV a Gandia).Consulteu més actes commemoració 25 d'Abril  ampliant la notícia.

 

06/05/2009 03:16 Política

La manifestació convocada des d'ACPV, per segon any (l'any passat va ser a Alacant) reivindica la lliure emissió del senyal de TV3 a les comarques del sud.  

La CUP-Barxeta i Independentistes de la Safor, així com diferents Assemblees de Joves de les comarques centrals (CAJEI):  Ateneu Popular "La Forca" de Carcaixent, Assemblea de Joves de la Costera "l'Escarot", Assemblea de Joves de la Ribera Baixa - Xato de Cuqueta, Centre Autogestionat "La lloca" de Canals. I també des de diferents entitats socio-culturals com l'Associació en Defensa del Massís del Boscarró-ADMBValldigna som i serem o Nacionalistes de la Valldigna ultimen la difusió de la cartelleria i la convocatòria pròpia de l'Esquerra Independentista per la manifestació del proper dissabte 9 de maig al Cap i Casal.

El bloc unitari independentista a l'esmentada manifestació sol ser dels més nombrosos, reivindicatius i sorollosos, esdevenint una convocatòria del jovent valencià amb caràcter i contingut polític propi.

COMUNICAT de l'Esquerra Independentista

El jovent de l'Esquerra Independentista (agrupat entorn de les organitzacions CAJEI i Maulets) convoca un bloc propi per a la manifestació del proper 9 de maig a València. Davant la situació que patim als Països Catalans, organitzem la resposta: Independència i Socialisme! Ens veurem a les 18:00 a la Plaça de Sant Agustí! * Llegiu el comunicat d'Endavant emés la tarda del 7 de maig.

+ Convocatòries -Llibertat.cat:

 Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid