Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els conductors d'autobusos continuaran la vaga fins divendres i repetiran cada dijous

Aquest migdia, els conductors i conductores de TMB reunits en assemblea han decidit continuar la vaga fins divendres i repetir-la cada dijous fins que es trobi una sortida al conflicte laboral. A l’assemblea diversos portaveus del comitè de vaga han informat del seguiment pràcticament total de la vaga. Garganté, delegat de la CGT, ha explicat a Europa Press que, de moment, "l'empresa no ha posat res sobre la taula". (seguiment de la vaga a Kaos en la red, Comité de Descansos)

03/03/2008 23:30 Laboral
Ara bé, l’actuació policial reprimint els treballadors i treballadores ha acabat amb la detenció d’un delegat de CGT a l’entrada de les cotxeres de Triangle. El treballador detingut ha estat traslladat a la comissaria de les Corts acusat d’ “agressió a la guàrdia urbana”. Cap a les 18h. ha estat deixat en llibertat amb càrrecs. 
 
Garganté ha explicat a Europa Press que, de moment, "l'empresa no ha posat res sobre la taula" perquè no han anat més enllà de la proposta mediadora que ja han acceptat, en què es proposava avançar el nou conveni i acordar dos dies de descans setmanal. Segons ell, en aquesta proposta aquells conductors que tinguin dos dies de descans setmanal veuran reduït el seu sou o hauran de fer més hores als seus dies laborables.
 
Per aquesta raó, Garganté ha reclamat la reducció de jornada sense que els "costi diners". TMB ha explicat, en un comunicat, que aquesta reducció de treball que reclamen els vaguistes suposaria un increment dels costos laborals d'un 20%, així com una reducció de 285 hores anuals per conductor. Per part seva, Garganté ha dit que, tot i que l'empresa no accepti aquest increment del 20%, "que posi sobre la taula un 5% o un 8%".
 
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid