Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos delaten més gironins per la crema d'imatges del rei

9.10.07 Ahir, Jordi Rabaseda, veí de Bescanó i militant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) d'aquesta població, va quedar en llibertat amb càrrecs d'injúries a la Corona després de declarar davant el jutge de l'Audiència Nacional espanyola. Ara bé, Alerta Solidària va constatar que la fiscalia confirmava que els Mossos d’Esquadra havien identificat més persones que haurien cremat fotografies reials, el passat dia 22 de setembre, a la plaça del Vi de Girona. Avui, hi ha prevista una concentració a les 20h a la Plaça de Cort de Palma, convocada per Maulets.

09/10/2007 06:19 Política
Per tant, el tribunal d’excepció de Madrid, està a l’espera de rebre més informes de la policia de la Generalitat del Principat, segons l'organització antirepressiva.
 
Incident curiós 
Alerta Solidària comenta que ahir l'autocar solidari, que ja és habitual en les citacions realitzades fins avui, havia protagonitzat un curiós “incident”. I és que, sorpresos de no haver estat aturats en cap moment, els seus ocupants van arribar molt d’hora a Madrid. Van anar cap a la porta de l’Audiencia Nacional i allà van començar a esmorzar tot esperant. De sobte, dotacions del Cuerpo Nacional de Policia van fer acte de presència i els van empenyer cap a la plaça Colom. I és que, com van reconèixer els mateixos policies, l’autocar se’ls havia passat per alt, no l’havien localitzat en la carretera i feia hores que el buscaven. 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid