Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sabadell fa una crida per aturar un desnonament

 La CUP Sabadell fa una crida a la mobilització del poble sabadellenc per aturar la violència que suposa els desnonaments, i anima a tots i totes a sumar-se a la concentració desuport que la Plataforma d’Afectats i Afectades i l’Acampada de Sabadell han convocat per aquest dijous, a les 9:30h, al Carrer Samundada 57, (Sol i Padrís) de la població.
 
Aquest matí una família sabadellenca serà desnonada a Sabadell per part d’una entitat bancària; aquest cop, per part de Caixa Manresa (l’actual Catalunya Caixa). La Carmen, l’Antonio i el seu fill seran els següents d’una llarguíssima llista de famílies afectades per les execucions hipotecàries i els desnonaments: a Catalunya en són més de 30 cada dia.

16/06/2011 00:31 Drets i Llibertats

 

Davant d’aquesta amenaça, un acte més de violència capitalista, la Candidatura d’Unitat
Popular de Sabadell volem fer públiques les següents consideracions:


- Condemnem rotundament tots i cadascun dels desnonaments executats per entitats bancàries, amb la connivència de bona part de les forces polítiques.

- Creiem que defensar sense embuts el dret a l’habitatge passa per lluitar activament, des del carrer i des de les institucions, per evitar que cap família més hagi d’entregar lesclaus de casa seva a unes entitats responsables, en bona mesura, de la crisi capitalistaactual.

- Denunciem que mentre milers de famílies se’n van al carrer, entitats com Catalunya Caixa acumulen milers de pisos buits per seguir especulant amb els preus. Prou d’espoli a laclasse treballadora!

- Defensem mesures contundents per acabar amb els aproximadament 10.000 pisos buits a Sabadell. Entre aquestes mesures hi ha l’augment de l’IBI als propietaris de varishabitatges, i l’expropiació del dret d’usdefruit i de propietat en tots els casos que sigui necessari.

- Expressem tot el nostre suport a la Carmen, l’Antonio i el seu fill, a totes les altres famílies afectades, i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell. 

Per saber-ne més:

La lluita contra els desnonaments

La CUP de Vic dóna suport a la concentració en contra dels desnonaments i per un habitatge digne  

 
 
 
 
 
 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid