Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guim Pros:"farem el possible perquè el carrer entri a l’ajuntament i l’ajuntament surti al carrer"

A l'Ajuntament de Sant Cugat de Vallès hi ha una nova veu, crítica, transformadora, d'esquerres i independentista representats pels regidors de la CUP,  Guim Pros i Ignasi Bea. 
 
Guim Pros en el seu parlament va manifestar que "per nosaltres és una gran responsabilitat ser aquí, haver arribat fins aquí i, durant quatre anys, farem el possible perquè el carrer entri a l’ajuntament i l’ajuntament surti al carrer". També va remarcar que "en el cas dels regidors de la CUP de Sant Cugat a l'Ajuntament, vol dir comprometre’ns a defensar el programa polític amb el què ens vam presentar a les eleccions i pel qual ens van votar 2.346 persones del nostre municipi".

 

13/06/2011 13:52 Política

Prometença

Prometo per imperatiu legal alhora que prometem treballar des de l’àmbit local per substituïr els estatuts regionals i les constitucions espanyoles, francesa i europea per una constitució catalana que respecti els drets socials i nacionals del nostre poble, alhora que també prometem treballar per l’abolició de la monarquia.

Parlament presentació candidat

Som molt conscients que la majoria aclaparadora de CiU fa que aquesta votació no tingui gaire emoció, de la mateixa manera que pot semblar pretenciós que, amb 2.346 vots, la CUP hagi decidit presentar la persona que va ser cap de llista a les darreres eleccions com a candidat. Paral·lelament a això, però, creiem que ja fa molts anys que plantegem propostes i intentem construïr alternatives que busquen anar creant un model de ciutat diferent de l’actual, i pensem que és una mostra d’agraïment simbòlica a la feina de moltes persones durant molt de temps. És per això que proposem el Guim Pros i Tàrrega com a alcalde.

Parlament final

Les persones que formem part d’aquesta candidatura sempre hem dit i direm el mateix: creiem en la necessitat de fer política d’una altra manera, des d’uns paràmetres diferents als que actualment sembla que la regeixin. És molt provable que el pas que avui fem ens porti a conèixer aspectes del joc polític que de ben segur no ens agradaran i als quals no estem acostumats i acostumades. És per això que, ja d’entrada, obligar els càrrecs electes a prometre fidelitat i acatament de lleis que van en contra dels seus principis ideològics, i els dels seus votants, és una mostra de la manca de qualitat democràtica d’un règim polític que sovint vol presentar-se al món com a exemple d’allò que no és. En una democràcia de veritat l’obligació dels càrrecs electes és complir amb els mandats que els encomana el seu electorat.

Això, ara i aquí, en el cas dels regidors de la CUP de l’ajuntament de Sant Cugat, vol dir comprometre’ns a defensar el programa polític amb el què ens vam presentar a les eleccions i pel qual ens van votar 2.346 persones del nostre municipi. És a ells i elles, tant als que ens van votar com als que no, als que prometem, no per imperatiu legal sinó per voluntat pròpia, defensar un model de ciutat integrador, no excloent i participatiu basat en la defensa dels drets socials de les classes populars, la defensa irrenunciable del medi que ens envolta així com en la defensa de la llengua, la cultura i la nostra identitat com a poble.

Per nosaltres és una gran responsabilitat ser aquí, haver arribat fins aquí i, durant quatre anys, farem el possible perquè el carrer entri a l’ajuntament i l’ajuntament surti al carrer  

VÍDEOS DE CUGAT.CAT

http://tv.cugat.cat/TVRVideo/TVRCugat.html?ir=1906#

http://tv.cugat.cat/TVRVideo/TVRCugat.html?ir=1907#

 

Per saber-ne més:

La CUP, 2 regidors 

La CUP de Sant Cugat del Vallès assoleix dues regidories amb el suport de 2.346 vots  

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid