Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marta Cordomí Forns i Adrià Soler Escolà prenen possesió com a regidors a Cardedeu

Marta Cordomí Forns i Adrià Soler Escolà prenen possesió com a regidors a Cardedeu La CUP de Cardedeu ha esdevingut la tercera força a l'Ajuntament amb dos regidors, Marta Cordomí Forns i Adrià Soler Escolà. A l'acte de constitució del consistori els dos membres de la formació han votat la seva candidatura i han remarcat que s'ofereixen a participar i determinar el pla de govern tot respectant les propostes i prioritats del programa de la CUP.
 
La CUP ha passat d'1 a 2 regidors. La cap de llista al municipi i regidora, Marta Cordomí admet, en unes declaracions al diari ARA,  en que la formació s'ha beneficiat del “desengany” de la ciutadania amb ERC i ICV però reivindica el seu “model d'oposició constructiva”.

12/06/2011 01:11 Política

La CUP de Cardedeu ha fet pressió darrerament empenyent l'Ajuntament  a posicionar-se en contra de l'obertura del Centre Comercial la Roca Village durant tots els festius de l'any, i ha empès el consistori, mitjançant el suport a la seva moció,  el procés per modificar el POUM i esborrar-hi definitivament la reserva de sòl per la pota de l'autovia orbital o 4t Cinturó que, de moment, no es contempla al PTMB.

{youtube}m7LztS0cCfU{/youtube}

Entrevista a Marta Cordomí, candidata de la CUP a Cardedeu  

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid