Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Sant Cebrià de Vallalta qüestiona el pacte de govern i adverteix que farà una oposició ferma

"Nosaltres no estem disposats a governar a qualsevol preu". Amb aquestes paraules, el regidor de la CUP de Sant Cebrià, Lluís Perramon, ha qüestionat durant el ple d'investidura celebrat aquest matí el nou pacte de govern i que el poble hagi demanat un canvi tenint en compte que tres dels quatre partits signants (PSC, ICV i ERC) han perdut votants i fins i tot el que governarà (PSC) s'ha quedat amb un regidor menys.

En un ambient molt tens per les protestes d'un nodrit grups de simpatitzants convergents, no ha estalviat crítiques cap a ICV que uns dies abans de les eleccions titllava els membres de la formació independent, Tots per Sant Cebrià, que governaran els dos darrers anys, com a  "propietaris, constructors i els que venen material de construcció". 

11/06/2011 20:00 Política

El nou regidor ha afirmat que "un pacte que sembla fet amb calçador, en un afany de canvi no gaire clar, no sembla un bon inici", però ha insistit que "el jutjarem en funció dels seus actes en el dia a dia".

Perramon ha anunciat que la transparència, la participació ciutadana i la defensa del territori seran els tres pilars sobre els quals la CUP de Sant Cebrià basarà la seva lluita durant la present legislatura. Després de remarcar la incoherència de veure's obligat a prometre la Constitució espanyola -per imperatiu legal, això sí- Perramon ha advertit que la CUP lluitarà per combatre la manca de llibertats que la Carta Magna perpetua.

Ja en l'àmbit estrictament municipal, el càrrec electe del partit ha anunciat que una de les primeres mesures que es presentaran serà que es publiquin tots els ingressos dels regidors i grups en un lloc visible del web municipal i ha assenyalat que espera que la promesa del futur alcalde de rebaixar-se el sou un 25% es faci efectiva d'immediat.

Pel que fa a la participació ciutadana, la CUP ha subratllat que s'obrirà una ronda de contactes amb entitats i veïns per "refermar el nostre compromís de treballar per una democràcia real i de base". On ha posat més èmfasi ha estat en la defensa del territori. En aquest sentit, Perrramon ha advertit que "seguirem lluitant fermament contra el projecte de Can Mates" i ha afegit que "hem estat bel·ligerants i ara no trencarem el compromís amb tothom que creu que no es pot crèixer trinxant el territori". "Can Mates, ho tornem a remarcar, no es negocia perquè la natura no està en venda" ha sentenciat després d'insistir que "volem continuar sent un poble".

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid