Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els acampats a València rebutgen la càrrega policial i denuncien les falsetats mediàtiques

Arran de l'esdevingut aquest migdia en els voltants dels Corts, l'Acampada València  manifesta el seu total menyspreu a les mesures preses pel Cos Nacional de Policia i la seva forma de procedir, així com desmentir que els manifestants hagin agredit als agents. (veure vídeo)

Els acampats consideren que han vulnerat el seu dret a la lliure circulació per vies públiques (tots els carrers que envolten l'edifici dels Corts). També han discriminat als manifestants per raons d'ideologia i vestimenta, doncs decidien arbitràriament qui traspassava les tanques i qui no.

09/06/2011 22:55 Drets i Llibertats

També denuncien la vulneració del dret a la llibertat d'expressió, "limitant les paraules dels manifestants, increpant als quals expressaven el seu menyspreu al corrupte sistema polític actual i fins i tot arribant a l'ús de violència explícita i indiscriminada".

A més, volen mostrar el seu més radical desacord amb les falsedats que s'emeten des del Cos Nacional de Policia, que ha declarat una desena de policies ferits, incloent un amb corts de tisores en la cara.

Remarquen que "els manifestants hem estat totalment pacífics, en cap moment hem empunyat cap objecte que tingui la més remota similitud amb un arma, ni que pugui usar-se per inferir físicament davant els agents de seguretat. El nostre moviment segueix sent explícita i tallantment pacífic, rebutgem absolutament tot tipus de violència i neguem que hi hagi hagut cap agressió de qualsevol tipus de cara als agents"

Per tot això,  "reneguem de la informació que ha estat difosa per la Cadena SER (en relació amb la versió de la policia)" apunta la nota reflectida en la web dels acampats a València.

 

{youtube}iQfk6pn_adg{/youtube}

 

Per saber-ne més:

La policia espanyola, amb la porra a la mà, defensa als corrupptes aquest matí a València. Des de Llíria cap a Itaca

Detinguts i ferits en una càrrega policial en la concentració davant les Corts Valencianes

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid