Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CiU prefereix governar en minoria a Salt que formar una majoria estable amb IPS

ipsncPer a Indepenedents per Salt (IPS), un possible pacte hauria de passar per desenvolupar un Pla de Ciutadania i del Pla d'Acollida, cedir terrenys per centres educatius, servei d'atenció a les entitats i activar mecanismes de participació, entre altres prioritats bàsiques
 
IPS considera legítima l’opció de governar en minoria per part del partit guanyador de les eleccions. Allò que els preocupa és quin tipus d’acords es buscaran? Els acords puntuals amb PXC seran la forma de salvar un acord vetat a nivell nacional? O quina serà la línia del nou govern?

09/06/2011 16:45 Política
Serà una línia de continuïtat? buscant recursos a partir del creixement quantitatiu (requalificacions urbanístiques, grans projectes,...) i un doble discurs pel que fa a la procedència de la ciutadania saltenca? O es començaran a prioritzar els principals problemes, necessitats i reptes que tenim amb la idea de Salt com un sol poble amb una línia pròpia i un horitzó de futur? apunta IPS
 
IPS s'ha proposat que les seves propostes tinguin la màxima incidència fins i tot acceptant d’entrar al nou govern si es podia arribar a uns acords bàsics. Alhora pensen que han d’anar construint una alternativa a Salt. Per tot plegat emplacen tothom a seguir sumant voluntats i esforços per iniciar un altre camí, el que pensen que Salt necessita i el han insistit en aquesta campanya.
 

Recordem que després de les eleccions municipals des d’Independents per Salt es va valorar la possibilitat d’assumir més responsabilitats a l’Ajuntament de Salt i els principals motius eren:

* Un increment significatiu dels vots i de la representació obtinguda.

* La fragilitat de la situació social i econòmica en la que es troba el poble.

* Un nou escenari polític preocupant, caracteritzat per una important presència de partits i plantejaments ultradretans.


* I sobretot la demanda d’una bona part del nostre electorat d’intentar tirar endavant les nostres propostes formant part del nou govern.

Evidentment aquesta predisposició requeria de la voluntat de diàleg del grup majoritari i del fet d’arribar o no a acords en matèria de quines havien de ser les principals línies d’actuació del nou govern de Salt.

Per saber-ne més:

IPS està obert al diàleg per formar govern a Salt

 

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid