Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continuen les concentracions a Xàtiva de la Plataforma contra la crisi i les retallades

Avui a les 20h davant l'Ajuntament de Xàtiva, se celebrarà una nova concentració-assemblea.  La ciutadania de Xàtiva ha decidit tindre veu, i cada cop som més els que es troben cada dijous a les portes de l'Ajuntament, per debatre i plantejar alternatives a l'actual model pseudodemocràtic i econòmic, que redueix la participació ciutadana a votar cada quatre anys.
 
"Moltes són les agressions socials, culturals, polítiques, econòmiques... que per part de governs elegits "democràticament", patim a diari la ciutadania.  L'última d'elles, en forma de decret de la Conselleria d'educació que pretén eliminar les línies en valencià" apunta la plataforma. 

09/06/2011 00:32 Drets i Llibertats
Aquest és l'enèsim atac a la llengua de les valencianes.  Per això, des de la Plataforma es dóna  suport a les convocatòries que el mateix dijous s'han convocat a Alacant, València i Castelló, i a d'altre pobles i ciutats d'arreu del País Valencià, llegint el manifest unitari "SI al valencià".
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid