Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet farà una oposició crítica i constructiva en el futur consistori

Gent de Gramenet, tal com recullen els seus compromisos electorals bàsics amb la ciutadania, no formarà part de cap govern. La vocació de Gent és representar, ser veu i estar al costat de les entitats i la ciutadania.
 
Gent de Gramenet, tal com recullen els seus compromisos electorals bàsics amb la ciutadania, no formarà part de cap govern. La vocació de Gent és representar, ser veu i estar al costat de les entitats i la ciutadania.  I és que segons la formació, considera que sigui quin sigui el pacte de govern a la ciutat, no existirà cap tipus de govern d'esquerres ni progressista.

08/06/2011 12:22 Política
Per a Gent de Gramenent, els partits polítics tradicionals han demostrat al llarg de tots aquests anys a través de les seves polítiques neoliberals, que la seva vocació és la de governar amb un sentit electoralista i partidista, i en favor dels interessos d'uns pocs en comptes de fer-ho per tota la ciutadania.
 
A data d'avui, Gent de Gramenet no ha mantingut cap tipus de conversa amb cap partit polític per a formar part del govern municipal o per tal d'arribar a cap tipus d'acord institucional, tot i així ha volgut fer algunes ptualitzacions davant les informacions aparegudes durant els darrers dies a la premsa sobre possibles pactes de govern a l'Ajuntament 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid