Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 100 persones participen en l’assemblea oberta de la CUP a Girona

L’acte ha servit per ratificar el sentit del vot dels regidors de la formació en el ple d’investidura. La CUP de Girona lamenta que Esquerra presenti el contenciós electoral, i considera “problemàtic” que l’Ajuntament no pugui constituir-se fins l’1 de juliol.
 
Més de 100 persones han participat, aquest vespre, a l’assemblea oberta que la CUP havia convocat al teatre del centre cívic de Sant Narcís. L’acte, que la CUP ha anomenat Assemblea d’Unitat Popuolar i que a partir d’ara s’organitzarà anualment, ha servit per cloure la ronda de trobades i reunions amb entitats i ciutadania que la CUP ha organitzat durant les darreres setmanes.

07/06/2011 23:18 Política
La reunió ha començat amb un discurs del qui va ser cap de llista de la CUP, Jordi Navarro, que ha fet una valoració molt positiva dels resultats i ha agraït a les 2.981 persones que van fer confiança a la candidatura que ell encapçalava. L’ha seguit Mireia Fillol, membre de la CUP, ha esbossat l’estructura organitzativa i ha fet públic com gestionarà la CUP les retribucions i ingressos que percebin tant els regidors com el grup municipal. Fillol ha fet una crida a les persones assistents a integrar-se a les diferents comissions temàtiques de la CUP, i també ha volgut fer bandera de la no professionalització i l’austeritat, com a mesura per tornar a apropar la política a la gent, en moments complicats com l’actual.
Finalment, el militant de la CUP Lluc Salellas ha esbossat les principals línies de trebal de la CUP en els pròxims mesos, i ha estat l’encarregat d’introduir el debat sobre la posició de la CUP en el debat d’investidura. La proposta de la CUP, que consisteix en votar el mateix Jordi Navarro en el Ple, ha estat majoritàriament acceptada pel públic, després d’un torn de paraules en què algunes de les persones assistents han fet preguntes i propostes als representants de la candidatura.
 
El contenciós electoral d’Esquerra, present
L’acte s’ha celebrat poques hores després que se sabés que Esquerra presentarà un recurs contenciós electoral per intentar aconseguir un regidor a la ciutat. Preguntats pels mitjans, Jordi Navarro i Carles Bonaventura, membre de Reagrupament i qui seria el tercer regidor del grup municipal, han lamentat la decisió d’Esquerra, han considerat un “problema greu” que l’Ajuntament no pugui constituir-se fins l’1 de juliol, i han declarat que treballaran per mantenir un tercer regidor que consideren que “s’han guanyat a pols”.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid