Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona fa una crida a la ciutadania a participar en l'assemblea oberta

La CUP de Girona ha fet una darrera crida a participar, demà, en la trobada oberta que es celebrarà al teatre del centre cívic de Sant Narcís a les 8 del vespre. L'acte s'ha batejat com la I Assemblea d'Unitat Popular a Girona, i que la formació preveu realitzar a partir d'ara de forma anual.

L'objectiu de la trobada és agrair a la ciutadania la confiança i l'esforç en les passades eleccions, que van permetre a la CUP l'obtenció de tres regidors, presentar un pla de treball per als pròxims mesos, i debatre la posició que la CUP ha de prendre el dissabte que ve al Ple d'investidura.

06/06/2011 11:12 Política
Pel portaveu Jordi Navarro, "volem donar veu a la ciutadania, especialment aquells que van votar-nos el passat 22 de maig, i fer-los partícips de la nostra acció política. Per no perdre la seva confiança, volem tenir-hi un contacte fluid, i que ens diguin periòdicament com valoren el que estem fent i quines propostes volen que impulsem".

 

Valoració positiva de la ronda de contactes amb entitats

D'altra banda, la CUP ha fet una valoració molt positiva de les trobades amb entitats ciutadanes que la formació va organitzar la setmana passada. Així, desenes d'entitats van participar en les quatre reunions temàtiques, en què els representants de la formació van explicar els principals passos previstos de cara als pròxims mesos i van escoltar les demandes i reivindicacions de les associacions. La CUP també es va comprometre a fer arribar les iniciatives o queixes de les entitats al ple municipal, ja sigui a través de mocions o preguntes a l'equip de govern.

Per saber-ne més:

La CUP de Girona inicia la ronda de contactes amb les entitats 

 

La CUP engega assemblees ciutadanes i populars a Girona

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid