Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Figueres assumeix el compromís de fer pública tota la informació de l'Ajuntament

Divendres passat la CUP de Figueres va celebrar una assemblea oberta amb l'objectiu de valorar el context polític que queda a la ciutat després de les eleccions municipals del passat 22 de maig, i també per definir les línies de treball que la candidatura prioritzarà a partir d'ara.

Diferents col·lectius i persones han demanat a la CUP que posin la informació que hi ha dins l'ajuntament a l'abast de tots els figuerencs i figuerenques, de manera que tothom qui ho vulgui pugui accedir de manera pràctica i senzilla a tota la documentació possible.

06/06/2011 00:51 Política
La CUP, que durant la campanya electoral ja es va comprometre a "trencar amb l'obscurantisme instal·lat al consistori figuerenc", ha assegurat que buscarà la manera més àgil possible per transmetre aquesta informació. La formació confia que abans de finals d'any ja hauran creat l'espai idoni perquè aquest compromís sigui una realitat.
 
Un altre compromís que la CUP ha assumit consisteix en fer de portaveu de les demandes veïnals i de les entitats dins l'Ajuntament. D'aquesta manera, Joan Font, el regidor de la CUP, traslladarà al govern municipal i a la resta de formacions presents al consistori les inquietuds i propostes que actualment asseguren que no trobaven enllaç dins l'Ajuntament. A banda del treball transversal en matèria de participació ciutadana, la formació independentista seguirà treballant de manera intensa els àmbits que es consideren prioritaris pel futur de la ciutat, com són el desenvolupament local, la cohesió social, l'urbanisme i el medi ambient, la mobilitat, joventut i la cultura.
 

 


Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid