Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Oberta de la CUP de Molins rebutja formar govern municipal

Més de 100 militants i simpatitzants de la CUP van omplir ahir dijous la Sala d'Actes del Poliesportiu Municipal de Molins de Rei per participar a l'Assemblea Oberta de la formació, on es van valorar les diferents reunions dutes a terme amb altres formacions polítiques (CiU i PSC).

L'Assemblea va constatar la manca de voluntat política per part de les altres forces a l'hora de formalitzar un pacte estable amb la CUP, de manera que els participants van evidenciar la necessitat de quedar-se a l'oposició i lluitar per implementar al màxim el programa electoral, tant des de l'Ajuntament com des del teixit associatiu de la vila.

03/06/2011 17:53 Política
En les converses realitzades amb altres partits, la CUP perseguia l'objectiu de debatre propostes concretes basades en les prioritats de la formació, però les altres formacions han assistit a les reunions sense concretar ni accions ni polítiques específiques per desenvolupar a la propera legislatura sobre les que poder negociar la formació d'un govern municipal, segons explica la candidatura.

Per això, la decisió presa per unanimitat ha estat que la CUP ha de continuar treballant per aplicar les seves propostes electorals en benefici de la vila, i fer-ho sense integrar-se en el govern municipal.

D'aquesta manera la CUP es rerfema en la voluntat d'encetar un nou període polític en el qual es mantinguin els ponts de diàleg oberts amb la resta de formacions polítiques per debatre sobre propostes polítiques concretes per fer avançar la vila. "Esperem que el nou govern municipal treballi per garantir la voluntat de diàleg i de recerca del consens en el dia a dia de l'acció política municipal", manifestació la formació, que ha pres la decisió de forma participativa i transparent, sense cap ingerència externa. Així, l'èxit d'assistència i de participació a l'assemblea reforcen la idea de la CUP que cal continuar durant aquests 4 anys apostant per una forma de fer política propera als vilatans a l'hora de prendre les decisions.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid