Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'acampada davant de l'Hospital de Viladecans continuarà de manera indefinida

Mentre que les acampades simbòliques de la resta d'hospitals es van recollir ahir al migdia després de 24 hores, el personal de l'Hospital de Viladecans ha decidit continuar l'acampada de manera indefinida
 
Aquest matí, mig miler d'empleats, usuaris, així com mestres, pares i alumnes d'escoles protestaven a l'entorn del centre contra les retallades en salut i ensenyament. Més tard han tallat la carretera C-245.

02/06/2011 12:26 Drets i Llibertats
Es veu que l'Hospital de Viladecans acabarà convertint-se en un satèl·lit del de Bellvitge i  els usuaris no estan disposats a acceptar-ho i per això les federacions d'associacions de veïns de Castelldefels, Gavà i Viladecans, amb el suport dels respectius ajuntaments i els sindicats, s'han agrupat sota la Plataforma en Defensa de l'Hospital de Viladecans i la Sanitat Pública. A més de les habituals concentracions dels dimecres, ahir a la tarda van fer una gran cadena humana al voltant del centre en què van participar més de mig miler de persones.
 
Ahir es va fer diverses acampades davant dels centres de Bellvitge, Vall d'Hebron, Viladecans, Joan XXIII i Germans Trias i Pujol per protestar contra les retallades en sanitat. A primera hora del matí van abandonar les tendes de campanya i a la una del migdia unes 500 persones van tallar l'autovia de Castelldefels durant uns vint minuts, com han fet tots els dimecres dels últims dos mesos. A la ronda de Dalt també va ser tallada pels treballadors de la Vall d'Hebron i el carrer Villarroel per personal del Clínic. 
 
Els sindicats calculen que es tancaran un total de 15 unitats durant el període d'estiu, pràcticament el triple de les que es van tancar l'any passat durant el període vacacional.

Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  6. Fora fatxes del Fossar
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  9. Sant Jordi era guerrer...
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid