Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys de Munt vol ERC al govern municipal

portada_programacarenysmAvui representants de la CUP i d'ERC, les dues forces majoritàries després dels resultats del passat diumenge 22, es trobaran per avançar en un acord que faciliti la formació d'un govern municipal ampli i fort.
 
Recordem que ciutadania va optar, per un canvi de cicle en la política municipal propulsant a la CUP des de la posició més minoritària a la majoritària. Un canvi de cicle que la ciutadania, amb el seu recolzament, va encarregar a la CUP d'Arenys de Munt i al seu projecte polític. Per tant, la CUP ha d'esdevenir el pal de paller d'aquest canvi. Un canvi on no s'entendria l'absència d'ERC
 
 

01/06/2011 01:45 Política

La CUP conseidera que els reptes que tenen per als propers quatre anys -la crisi econòmica, la reestructuració municipal i resoldre l'endeutament de l'Ajuntament- només es podran afrontar des d'un govern fort i estable a benefici dels vilatans d'Arenys de Munt.

És indubtable el paper que els votants han atribuït a ERC i en raó d'això, ERC no ha de restar al marge d'aquest nou govern. La voluntat de la CUP és construir un escenari d'unitat similar al que es va donar en el desenvolupament de la Consulta per la independència, un escenari de remarcable èxit, i on la unitat d'acció i de renúncia a l'actuació partidista van ser la clau d'aquest èxit, sempre pensant en benefici del conjunt del poble.

Un escenari que hauria de ser exemple per la resta del País.En el context actual, considerem que només la renovació d'aquella unitat d'acció i de renúncia a l'actuació partidista, afegint-hi una bona dosi de generositat, és la fórmula que ens permetrà afrontar amb garanties el futur del nostre municipi.

 

Per saber-ne més:

La CUP d'Arenys de Munt és la llista més votada i assoleix 4 regidories 

Ximenis

Josep Manel Ximenis, cap de llista de la CUP a l'Ajuntament d'Arenys de Munt 

Luard Silvestre serà el nou regidor de la CUP a Vilassar de Mar 

Crida Premianenca amb 1.074 vots assoleix dues regidories a l’Ajuntament de Premià de Mar 

La CUP d'Argentona es queda a 4 vots del segon regidor 

La CUP, una veu independentista, d'esquerres i antifeixista   Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid