Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A les Garrigues, la CUP assoleix dues regidories

3529A les Borges Blanques, la CUP rep el suport de 170 persones que representa el 6,42% dels vots. Amb aquest resultat obté un regidor i al Soleràs, Independents pel Soleràs-PA (IPS) rep el suport del 17,2% i assoleix una regidoria.

La CUP de Les Borges Blanques dóna les gràcies, en especial als 170 vots, per haver dipositat la confiança en aquesta nova alternativa política que entra a l’ajuntament. La formació remarca que tenen poc rodatge, que són una formació relativament nova i jove.

 

30/05/2011 15:06 Política
Ara bé, apunten que això no serà una excusa, ja que som aquí perquè creiem que és poden fer les coses d’un altra manera.  
 
"La manera que necessita la gent i així ho volen fer, per això de la mateixa manera que us han vingut a demanar la confiança ara us demanem, que ens aporteu ens suggeriu i ens exigiu tot allò que calgui per fer de Les Borges un model a seguir dintre dels Països Catalans, nosaltres som vosaltres i volem fer arribar la veu del poble fins a les més altes institucions. No deixeu que ens adormim, ara toca treballar de valent, ara toca DESPERTAR" manifesten en el seu bloc.
 
A les Borges Blanques, CiU ha aconseguit 6 regidors, un més que en les passades eleccions, ERC ha perdut un regidor i es queda amb 4, el PSC n'ha perdut un dels dos que tenia, la candidatura independent ha mantingut el que tenia i la CUP ha entrat per primera vegada a l'Ajuntament amb un regidor.
 
El resultat al Soleràs: 
 
 




CIU 114 45,6 3
PSC-PM 91 36,4 3
IPS - PA 43 17,2 1
Regidors a escollir: 7
Escrutat 100%
Vots comptabilitzats: 260 87,54%
Abstencions: 37 12,46%
Vots nuls: 10 3,85%
Vots en blanc: 2 0,8%
 
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid