Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS fa una crida a participar i col·laborar amb les acampades d'arreu del país

 La Coordinadora Obrera Sindical (COS), se n'alegra de tot cor i amb gran il·lusió, de la gran volada que agafen aquestes mobilitzacions, i del grau de conscienciació, organització i solidaritat que s’està demostrant. Fins i tot, malgrat la repressió de Felip Puig, que condemnem rotundament.
 
Per a la COS, totes aquestes lluites, dinàmiques organitzatives, etc., han d’anar confluint, coordinant-nos, etc., a nivell territorial (de barri, localitat, comarca, etc.) per generar veritables dinàmiques d’autoorganització obrera i popular, que reforcen mútuament totes les lluites que milers i milers de persones treballadores estem portant a terme... joves precaris, mestresses de casa, persones aturades, pensionistes, mestres, sanitaris, petits autònoms...

30/05/2011 11:25 Drets i Llibertats

 

CONTRA LES RETALLADES I PRIVATITZACIONS...
 
Organitzem la indignació i plantem-los cara!!
 

Per fi, després de més de 3 anys de duríssima crisi, i de 30 anys de suportar tota mena de retallades socials, laborals, democràtiques, etc.; de veure com ens han desmantellat tots els sectors productius a la nostra terra; de veure com estan acabant amb tots els serveis públics; de veure com el jovent treballador cada vegada té menys oportunitats per tenir una vida (no parlem ja d’una vida digna), etc., veiem com arreu de les nostres comarques, i arreu de l’estat espanyol, desenes de milers de persones treballadores han pres els carrers per dir ben alt, JA N’HI HA PROU!!
I no només això... aquestes mobilitzacions i acampades del Moviment del 15M, han aconseguit trencar el mur de la insolidaritat i l’individualisme que els grans mitjans de comunicació, la precarietat i la societat de consum havien anat inculcant en les ments de la immensa majoria de les persones treballadores, veient-se aquest canvi de mentalitat i de formes, en el gran allau de solidaritat, suport i simpaties sinceres que aquestes iniciatives han despertat entre una majoria de la població. I de forma incontestable després de la brutalitat policial del divendres 27 de maig a Barcelona i Lleida.
 
Portàvem mesos demanant una nova sèrie de mobilitzacions, per tal de poder assolir una nova Vaga General, per tal de poder plantar cara als atacs, retallades i privatitzacions pactades entre els diferents governs (PsoE a Madrid, PP a València, CiU a Barcelona i PsoE a Palma), les patronals, i les burocràcies sindicals de CCOO y UGT, i per fi ens trobem amb la major mobilització popular en molts anys, deixant per fi per terra tot el tripijoc electoral, i posant en primera fila del debat públic paraules i conceptes com: “democràcia real”, “justícia social”, “treball digne”, “oportunitats”, “dignitat”, “solidaritat”, “assemblea”, etc.

I a les nostres comarques, tot açò es dona mentre van agafant més i més força, cada vegada més assemblees i plataformes d’aturats; de persones afectades per les hipoteques; de persones treballadores contra les retallades socials, laborals i nacionals, per l’ensenyament, la sanitat i els transports públics i de qualitat; contra la guerra imperialista; contra el racisme i la xenofòbia; pels drets i la dignitat de totes les persones treballadores, vinguen d’on vinguen; per la defensa de la nostra llengua i cultura, contra la censura informativa i per la democràcia. 

Per tot plegat, des de la COS, ens alegrem de tot cor i amb gran il·lusió, de la gran volada que agafen aquestes mobilitzacions, i del grau de conscienciació, organització i solidaritat que s’està demostrant. Fins i tot, malgrat la repressió de Felip Puig, que condemnem rotundament.
 
Davant de tot plegat, i després del 22M, totes aquestes lluites, dinàmiques organitzatives, etc., hem d’anar confluint, coordinant-nos, etc., a nivell territorial (de barri, localitat, comarca, etc.) per generar veritables dinàmiques d’autoorganització obrera i popular, que reforcen mútuament totes les lluites que milers i milers de persones treballadores estem portant a terme... joves precaris, mestresses de casa, persones aturades, pensionistes, mestres, sanitaris, petits autònoms, etc.
Contra els acomiadaments massius; contra les privatitzacions dels serveis públics; contra la mercantilització de l’ensenyament i la sanitat; contra els plans d’austeritat i el salvament dels bancs; contra els desnonaments; contra la fugida forçada de milers de joves cada setmana del nostre país...
Per la defensa dels drets socials, laborals i democràtics de totes les persones treballadores, independentment del seu origen, edat, condició, etc. Per la defensa de la nostra terra, de la nostra llengua i cultura.
 
Des de la COS fem una crida sincera a participar i col·laborar amb totes les nostres forces, amb totes les acampades i mobilitzacions que s’estan convocant a les nostres comarques...

 
Si el Poble Treballador ens unim... RES podrà contra nosaltres!!!!
 
No a les retallades i les privatitzacions!!
Pel repartiment del treball i la riquesa!! 35 hores setmanals mantenint el salari; subsidi indefinit mentre no s’hi trobe feina; per una renda universal garantida per totes les persones treballadores. Per un Salari Mínim de 1200€, i màxim de 3000€.
Per la vivenda digna per tothom. No a l’explotació dels bancs i les hipoteques. No als desnonaments. Per la dació en pagament ja!
Per una educació pública, de qualitat, i en català.
Recuperar tots els serveis públics privatitzats.
Per la sanitat pública i gratuïta. No al copagament. No a la privatització de la sanitat. No a la llei 15/97.
Contra el salvament dels bancs. Com a Islàndia, si volen salvar-ne cap, que abans consulten al poble treballador.
Per l’abolició dels cossos repressius (exèrcits i policies) La pau no es fa amb guerra. No a la repressió contra els moviments socials, sindicats de classe, etc., llibertat per totes les persones repressaliades. Imputació pels responsables de les càrregues policials de Barcelona i Lleida.
Contra la llei de partits; i pel dret a la lliure determinació del nostre poble, i de tots els pobles del món. Per una Europa, una Mediterrània i un món, dels pobles i les persones treballadores lliures.
Per un nou model sindical, un sindicalisme d’alliberament que davant la precarietat, la por i la divisió de la classe treballadora, porte els conflictes al carrer, i que des de dins dels centres de treball i des dels barris, faça arribar tota la solidaritat i organització necessàries per fer front als atacs de les patronals.
 
Per la Unitat Obrera i Popular. Tot el poder per al Poble Treballador.
Democràcia Real JA.
No a la monarquia, sí a la república de les persones treballadores!!
 
Per la terra i el treball, contra les retallades i les privatitzacions... VAGA GENERAL JA!!
 
València – Barcelona / 28 de Maig de 2011
 
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid