Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Figueres celebrarà una assemblea oberta per valorar el panorama polític i encarar el futur

mobilitat1

La formació va destinar 4889€ a la campanya electoral.  L’endemà de les eleccions, membres de la candidatura varen retirar tota la propaganda electoral que hi havia a la via pública.

La CUP de Figueres ha convocat per divendres que ve a un quart de nou del vespre una assemblea oberta a la seva seu del carrer Muralla, per tal d’analitzar el context polític de la ciutat un cop passades les eleccions i debatre la línia de treball que l’organització desenvoluparà a partir d’ara.

30/05/2011 10:24 Política

Sobre la campanya electoral, la CUP ha fet públic que ha destinat 4889€ a la totalitat de la seva campanya, incloent-hi tot el material editat de cartelleria, pancartes, globus i caramels, els díptics i butlletes i el seu enviament, i també totes les despeses dels actes que varen realitzar.

La CUP de Figueres valora positivament els resultats electorals del passat 22 de maig, havent obtingut un regidor gràcies als 800 vots obtinguts. Així mateix, la candidatura celebra l’ascens de les CUP’s arreu del país, i en clau empordanesa, l’alcaldia aconseguida a Viladamat i la regidora a Mollet de Peralada.

 

Per saber-ne més:

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La CUP irromp a molts municipis i es consolida com l'alternativa

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid