Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP assoleix 11 regidors al Vallès Oriental

 

La CUP assoleix 11 regidors al Vallès Oriental A Cardedeu obté dos, un més que les passades elccions, A Sant Celoni manté el 2 regidors però augmenta espectacularment en vots, a Sant Esteve de Palautordera assoleix 4 regidors, a Santa Maria de Palautordera obté 2 i a Tagament 1.
 
A Sant Celoni i la Batllòria, la  CUP ha tingut  el suport de 949 persones,  220 més que fa quatre anys, i això els demostra que han de continuar treballant com ho han estat fent,  amb intensitat. A Sant Esteve de Palautordera, la formació independentista ha obtingut el 35,11%. A Santa Maria de Palautordera, la CUP ha tingut el suport de 495 persones.

29/05/2011 19:51 Política
 
fenossnetiyr_0-2Pel que fa a aquesta població, la CUP assenyala que en només tres mesos de treball com a CUP, han obtingut 2 regidors. Ara bé, també manifesten  que partien d’un bagatge d’anys de feina en entitats culturals i de lleure, en defensa del territori, en associacions juvenils, veïnals, solidàries i d’estudiants... que havíen d’organitzar la consulta sobre la independència i de lluitar per un altre pla d’ordenació urbanística. A més a més expressen que tenien un referent a Sant Celoni i que ara en tenim també a Sant Esteve, sumant fins a vuit regidores i regidors entre tots tres pobles.
 
A Tagamenent, la CUP es presentava amb ERC que van formalitzar la candidatura Compromís independentista i d'esquerres per Tagamanent" que ha obtingut dues regidories. Roger Castellanos és el candidat de la CUP  i ocupa el número dos de la llista, darrere del candidat d'ERC.
 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid