Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys de Munt és la llista més votada i assoleix 4 regidories

portada_programacarenysmAmb un percentatge de participació del 54,75%, la CUP d'Arenys de Munt ha estat la llista més votada i assoleix un total de 4 regidors a l’Ajuntament d’Arenys de Munt. ERC-AM, també ha obtingut 4 regidors al consistori, mentres que CiU n’ha obtingut 3 i el PSC i el PP obtenen 1 regidor cadascun.
 
855 arenyencs i arenyenques han confiat en el projecte i en l'equip de la CUP.  Per a la formació independentista no ha estat un resultat del tot inesperat, atès que aquest quatre anys, des de l'oposició, han estat realitzant una feina de proximitat, de diàleg, de contrastar informació i de fer propostes en positiu per millorar Arenys de Munt i solucionar problemes puntuals de famílies concretes.

29/05/2011 11:40 Política

La CUP d'Arenys de Munt remarca que tot això ha estat possible perquè no han cregut que s'hagi de fer política des d'un eslògan, sinó des del contacte directe, perseverant i indefallible, amb tots els veïns i veïnes. I fent-ho amb coherència, amb valentia i sense enganyar ningú, però tampoc sense renunciar a res del que creien ni diluir el nostre missatge.

Ara bé, són conscients que el suport rebut ha estat per aquests motius i això els obliga a ser molt més escrupolosos encara amb la tasca futura i amb tot allò que han dit que defensarien  i portarien a terme.

La CUP d'Arenys de Munt ha passat d'un a quatre regidors. Nosaltres, malgrat que la situació econòmica del País i de l'Ajuntament és molt complicada, ho interpreten en clau de canvi. Un canvi que ha de ser en positiu, generós, centrat en el respecte i el diàleg i, especialment, en els valors més profunds de la democràcia. De la democràcia real on el poder veritable recau en cadascun de nosaltres.

La formació agraeix de forma directa i sincera el suport incondicional i també el vot. Tot i que els complauria poder interpretar-lo de manera que no ha estat només un gest puntual sinó un suport a les propostes i al fet d'esdevenir tots plegats, e"n protagonistes directes del nostre present i del nostre futur". 

Per saber-ne més:

Ximenis

Josep Manel Ximenis, cap de llista de la CUP a l'Ajuntament d'Arenys de Munt 

Luard Silvestre serà el nou regidor de la CUP a Vilassar de Mar 

Crida Premianenca amb 1.074 vots assoleix dues regidories a l’Ajuntament de Premià de Mar 

La CUP d'Argentona es queda a 4 vots del segon regidor 

La CUP, una veu independentista, d'esquerres i antifeixista   Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid