Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els sindicat USTEC d'ensenyants i la IAC també condemnen les càrregues contra els acampats

 El sindicat majoritari del professorat USTEC i la IAC (que engloba també la CATAC, CATAC-CTS, FTC, i CAU) ha mostrat la seva indignació pels fet de la plaça Catalunya, que de "violència policial, totalment innecessària i desproporcionada". En un escrit de la IAC demanen responsabiltats sobre les agressions contra persones que protestaven de manera pacífica a l'acampada, i demanen la dimissió de Felip Puig com a màxim responsable d'aquests fets.

Convé recordar que les darreres mobilitzacions de professors i professores en lluita pels seus drets laborals van ser vigilades per grans contingents de policies antiavalots dels Mossos d'Esquadra, tant durant el govern tripartit com en l'actual govern a mans de CiU. Uns operatius excessius i intimidatoris que no tenien en compte el paper social del professorat, vigilat de prop pels antiavalots com si es tractés de delinqüents.

27/05/2011 23:23 Drets i Llibertats


DAVANT EL DESALLOTJAMENT DE LA PLAÇA

USTEC·STEs i les organitzacions que conformen la IAC (i CAU Banesto)

MANIFESTEM la nostra gran indignació davant el desallotjament de les persones que, de manera totalment pacífica, havien acampat a la Plaça Catalunya de Barcelona i d’altres llocs de Catalunya.

DENUNCIEM la violència policial, totalment innecessària i desproporcionada.

EXIGIM que s’obri una investigació sobre les  responsabilitats de qui ha donat les ordres, així com la dimissió immediata del Conseller Felip Puig.

FEM UNA CRIDA a participar a tots els actes de rebuig i a les manifestacions i concentracions convocades:

17 h. Plaça Colom
19 h. Plaça Catalunya
21 h. Cassolada i Assemblea, a la Pl. Catalunya
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid