Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LA CUP-AxB rebutja l’intent de desallotjament de l’acampada i reivindica el dret a l'espai públic

cup-aa
Durant el matí d'avui, 27 de maig, la Guàrdia Urbana ha requisat ordinadors i material informàtic. Mentre, a Lleida, s'ha procedit a desallotjar a les Indignades de la Plaça Ricard Vinyes.
 
La CUP-Alternativa per Barcelona rebutja  l’intent de desallotjament de l’acampada de la Plaça Catalunya. A més a a més, no accepta les explicacions de la Conselleria d'Interior sobre la neteja i els possibles incidents en cas de victòria del F.C. Barcelona a la Champions. La formació independentista demana responsabilitat polítiques i en quest cas la dimissió de Felip Puig

27/05/2011 21:53 Drets i Llibertats

També vol expressar tota la seva solidaritat amb la gent acampada i les persones que han resistit les càrregues, els cops i la intimidació policial. En aquesta democràcia limitada avui més que mai cal defensar els drets civils i polítics.

Així com defensar el dret a tota persona a circular lliurement per aquesta ciutat i a expressar les seves idees, com ho han fet, de forma pacífica els 'Indignats'. Les càrregues policials no demostren altra cosa que la por dels governants a la ciutadana que diuen representar. "Aquesta és la seva democràcia, perquè desallotjar a cops de porra a persones no és democràcia" remarca la formació

Durant el desallotjament s’ha obligat als treballadors de BCNeta a realitzar una tasca que no els pertoca, donat que a la plaça no hi havia brutícia sinó persones, cartells, pancartes i idees.

La formació independentista enten que el govern de la Generalitat i l’Ajuntament en funcions han volgut evitar les imatges d'un veïnat que lluita pel seus drets i presenta alternatives a les injustícies actuals. Imatges que no concorden amb la que volen donar de Barcelona com a lloc idíl·lic pels turistes.

Per tot això, la CUP-Alternativa per Barcelona demana la dimissió del Conseller d'Interior, Felip Puig, i de la Regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, pels greus incidents ocasionats arran les seves decisions i per la seva concepció autoritària de la societat.

Igualment, la formació independentista enten que la democràcia no es redueix a votar un cop cada quatre anys. Tanmateix, expressa la seva satisfacció per la resistència i la valentia mostrada pels indignats i indignades, així com la determinació de resistir pacíficament fins a recuperar la plaça.

Animem a tot el veïnat de Barcelona a participar a les 19h a la manifestació en defensa de la sanitat convocada a l’estàtua de Colom i després a les 19h a l’assemblea a plaça Catalunya.

Per saber-ne més:

Endavant se solidaritza amb els acampats i demana la dimissió de Felip Puig

L'MDT condemna el desallotjament dels indignats i exigeix la dimissió de Felip Puig

Desallotjament encobert amb violència de l'#acampadabcn sota l'excusa que han de netejar

Les acampades es polititzen i reclamen l'autodeterminació, la república i drets socials i polítics 

Els "indignats" guanyen la batalla a la criminalització i recullen el suport de la població

L'MDT aposta per canalitzar les lluites socials en una estratègia de ruptura

La Confederació Espanyola de Policia considera que desallotjar la Puerta de Sol seria una "irresponsabilitat" El Periódico

Més de 600 "indignats" es concentren a Brussel·les per reclamar una democràcia real a l'Estat ACN

En directe #acampadabcn: La plaça Catalunya s'omple per fer "resistència pacífica" Ara

Els 'indignats' de Vic emeten televisió El 9 Nou

Més de 600 "indignats" es concentren a Brussel·les per reclamar una democràcia real a l'EstatACN

Els acampats demanen empara al tribunal constitucional per evitar el desallotjament RàdioCatalunya

Els manresans indignats protesten a Sant Domènec Regió 7

Els governs seran flexibles per evitar desallotjar els indignats 3/24

Els alcaldables de Terrassa es conjuren contra l'abstenció i demanen el vot dels indignats Vilaweb

La segona nit de l'acampada de protesta a Barcelona reuneix uns quants centenars de persones
El Periódico

Alternativa a la plaça de Catalunya Nació Digital

Prop de 40 persones acampen a Palma per la renovació del sistema electoral dBalears

Els "indignats" prenen la Porta del Sol Europa Press

Els acampats a la plaça Catalunya decideixen quedar-s'hi indefinidament Ara

 

 

 



Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid