Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP obté un regidor a Santa Coloma de Farners però perd un a Arbúcies

A la comarca de la Selva, la CUP ha obtingut un regidor a Santa Coloma de Farners, l'Eloi Ginestà. Ara bé, ha perdut un a Arbúcies. A Blanes on es presentava per primera vegada per 65 vots no s'ha tingut representació.
 
"Felicitats a tothom, ja tenim una CUP a l’ajuntament, una opció radicalment d’esquerres, independentista i ecologista. I felicitats als 307 valents i valentes que ho han fet possible. N’estem molt contents. El poble hi sortirà guanyant, n’estem convençuts" assenyala la CUP de Farners.
 

27/05/2011 12:27 Política

La CUP Farners es una formació jove. Ara bé, indiquen que són gent preocupada per la realitat que viuen amb ganes de millorar-la, i que funcionem de manera totalment autoorganitzada, autònoma i assembleària. Reconeixen que no tenen cap experiència en la política, fins fa quatre mesos cap d'ells no havien pensat que mai es presentaria a unes eleccions, però en quatre mesos han estat capaços de fer moltes coses. Primer de debatre en públic un projecte, amb l’acte del 4 de febrer "Quin poble, quin país volem".

L’11 de març van presentar l’assemblea de la CUP Farners amb les línies generals del nostre projecte. El 26 de març van fer una assemblea oberta al carrer on van decidir les nostres prioritats pel poble i de presentar-nos a les eleccions municipals. El 9 d’abril van fer un taller públic de propostes per elaborar el programa per a les municipals i van votar els primers de la llista.

Per Sant Jordi van fer parada de llibres a la plaça i el 30 d’abril van presentar la llista. Han fet una campanya austera, amb pocs recursos, amb un pressupost aproximat de 1000 €, perquè encara que l’estat els pagui les despeses (si treus representació), no creuen que aquest sigui el camí.

També consideren que cal canviar la manera de fer i entendre la política, pensen que  el veïnat de fer seva la CUP, "que ens l’hem de fer nostra, que s’ha de donar el poder de decisió al poble en els problemes que l’afecten, que s’ha posar l’ajuntament al servei del poble i que se’ns ha de donar tota la informació per decidir. Però per aconseguir-ho és necessària l’autoorganització, és necessari que el poble prengui la paraula. Per això us convoquem a tots i totes a la propera Assemblea Oberta al Carrer de la CUP Farners, el dijous 9 de juny a les 8 del vespre a les Peixateries Velles, per decidir sobre els temes més prioritaris pel poble que hem de tractar ara ja i per organitzar grups de treball sobre les propostes. La CUP Farners serà i farà el que entre tots i totes decidim i fem" puntualitzen

A Arbúcies, la CUP perd un regidor i Esquerra perd 500 vots. CiU obté tres regidors l l'Entesa per Arbúcies 7. Tot i aixi, el PSC entreu 1 molt al límit del 5% i la Plataforma no arriba a tenir representació. 


2. La CUP no obté representació a Blanes per 65 vots 

 

Per saber-ne més:

Eloi Ginestà, candidat de la CUP a Santa Coloma de Farners 

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid