Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP engega assemblees ciutadanes i populars a Girona

Durant la setmana que ve realitzarà una ronda de reunions, amb entitats de diferents àmbits, i el dimarts 7 de juny es realitzarà una assemblea oberta a la ciutadania al Teatre de Sant Narcís.

La CUP de Girona ha programat, de cara a les pròximes dues setmanes diversos actes i reunions, en què preveu encetar un procés de participació i diàleg amb les entitats cíviques i la ciutadania gironina. L'objectiu de les trobades és intercanviar opinions sobre el paper que haurà de jugar a partir d'ara la CUP dins de l'Ajuntament, i també debatre sobre quina ha de ser la posició de la candidatura en el Ple d'investidura.

27/05/2011 12:22 Política

cup_2981Així, la setmana que ve es realitzaran quatre reunions temàtiques, en què s'ha convidat les diferents entitats i col·lectius, totes a l'Estació Jove a les 8 del vespre. El dimarts 31 serà el torn dels moviments socials, sindicats i entitats ecologistes; el dimecres 1, de les entitats juvenils, esportives i de lleure; el dijous 2, de les associacions de veïns; i el divendres 3 de les entitats culturals.

Aquest cicle culminarà el dimarts 7 de juny a les 8 del vespre al teatre del centre cívic de Sant Narcís, amb el que s'ha anomenat I Assemblea d'Unitat Popular a Girona. Aquesta reunió, oberta a tota la ciutadania, servirà perquè la formació expliqui les línies bàsiques que guiaran l'acció de la CUP durant aquest mandat, i per intercanviar opinions amb les persones assistents i escoltar-ne les demandes. La formació fa una crida especial a les 2.981 persones que van votar la CUP el passat 22 de maig, i que van fer possible l'obtenció de 3 regidors per part de la candidatura. El portaveu de la CUP, Jordi Navarro, ha declarat que volen "conèixer-los a tots, saber qui són i quines necessitats tenen; i demanar-los que s'impliquin en el nostre projecte perquè necessitem moltes mans".

Així, la CUP fa realitat el seu compromís de no tancar-se en un despatx a prendre decisions un cop tinguessin representació. Com ja havia explicat en múltiples ocasions Jordi Navarro, la CUP vol "dur la política al carrer, als centres cívics, als barris: demostrar que hi ha una altra manera més pròxima, popular i participativa de fer les coses a l'Ajuntament".

 

  ronda_entitatsassemblea_oberta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per saber-ne més:

Totes les notícies sobre el 22-M

La CUP es consolida com «l'alternativa necessària» 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid