Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Paralització d'un nou desnonament a Badalona

 "És un nou triomf de la plataforma. A mi també m'anaven a desallotjar, però la pressió social va fer que el banc paralitzés el desnonament i em fes un contracte de lloguer". Les accions de la Plataforma Afectats per la Hipoteca (PAH) han paralitzat, almenys, set desallotjaments aquest any.

Explica Marisa Amugu, que no podia pagar la hipoteca des que es va jubilar per malaltia i que ahir va anar per solidaritzar-se amb la pensionista de Sant Roc, Maria Teresa Alsina. I és ahir més d'un centenar de persones van paralitzar novament el desnonament que ja es va intentar el passat 6 de maig.

26/05/2011 17:31 Drets i Llibertats
María Teresa Alsina, una jubilada del barri de Sant Roc de Badalona de 71 anys incapaç de pagar el deute amb la seva entitat bancària, la dona ha vençut. Almenys per ara. Després de morir el seu marit, fa tres anys, i després que el seu fill quedés a l'atur, María Teresa no va poder fer front al deute en què figura com a avalista del seu fill. La seva entitat financera, Cajasol, va obtenir la propietat del pis per la meitat del valor taxat, segons ha explicat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i a més deu a l'entitat financera 160.000 euros.
 
La caixa ja va intentar desnonar-la el 6 de maig, però unes 50 persones van impedir l'entrada de la comitiva judicial. Davant la resistència veïnal, l'entitat tenia previst ahir un nou desallotjament amb l'ajuda dels Mossos, com va avançar ahir aquest diari. Però la pressió social dels afectats per la hipoteca i dels acampats de la plaça de Catalunya de Barcelona, que van anar a la protesta, va fer que Cajasol en demanés la paralització. 
 

Per saber-ne més:

La CUP-Alternativa per Barcelona denuncia el desnonament i la detenció d'una família a Nou Barris 

Habitatge: qüestió d'estat

La PAH convoca una cassolada davant del Parlament pel debat sobre la dació en pagament

La CUP de Figueres lamenta la manca de valentia de l’Ajuntament en la defensa de famílies desnonades 

La lluita contra els desnonaments 

La pressió popular frustra un intent de desnonament per tercer cop

La CUP de Vic dóna suport a la concentració en contra dels desnonaments i per un habitatge digne 

La CUP Sabadell presenta el programa d'habitatge davant d’una promoció de “lloguer social” en obres 

Membres de l'Assemblea d'Aturats de Barcelona realitzen una protesta a l'ajuntament 

La CUP de Mataró presentarà una proposta pel "dret a l'habitat i contra els desnonaments" al Ple 

 
 
 
 
 
La CUP de Barcelona presenta una Iniciativa Ciutadana sobre el dret a l’habitatge  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid