Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El veïnat de Benimaclet per la democràcia real

Diverses persones, moltes d’elles d’associacions o col·lectius del barri de Benimaclet, es van reunir per fer una ràpida reflexió d’aquest moviment ciutadà i per buscar les formes de donar continuïtat a aquesta iniciativa en el temps. 
 
Es trasllada les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet de demà al carrer, afegint també la convocatòria d'una Assemblea Ciutadana on decidir, entre tothom, com començar i continuar, des del barri, la lluita que s'inicià el passat 15 de Maig a moltes places del país.

26/05/2011 11:38 Drets i Llibertats
Així van proposar apropar aquesta mobilització als carers del barri. Aquest apropament quedarà materialitzat mitjançant dues accions concretes: la primera és l’adaptació del Decàleg de la plataforma 15-M de València a les reivindicacions de Benimaclet. La segona acció és convocar a la gent del barri a una assemblea davant la Junta de Districte. Aquest òrgan ha estat monopolitzat pels partits majoritaris i, a hores d’ara, el veïnat no té cap poder decisiu dins de les seues estructures, malgrat que segons la definició a la web de l’ajuntament de València, aquestes juntes són: “Òrgans de Gestió desconcentrats que possibiliten la participació dels ciutadans en el govern i l'administració de la Ciutat.”
 
La programació serà la següent:
19h. Xerrada introductòria
"Urbanisme neoliberal i crisi capitalista global - Continuïtat o ruptura?
A càrrec de Fernando Díaz, professor de Sociologia de la Universitat de la Rioja
20:00h Compartir l'experiència de la plaça del 15 de maig (antiga plaça de l'Ajuntament)
20:30h Assemblea Ciutadana
Comencem a treballar al barri
I després porta't el teu entrepà i soparem junts a la plaça.
Totes les activitats seran davant la Junta de Districte situada al Xalet Martí del c/Guàrdia Civil
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid