Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Luard Silvestre serà el nou regidor de la CUP a Vilassar de Mar

cup_vilassarmDurant la campanya, Luard Silvestre, cap de llista de la CUP de Vilassar de Mar recordava els bons resultats obtinguts el 2007, i diumenge passat es va confirmar l'esperat increment de vots de la formació independentista amb l'assoliment d'un regidor.

És per això,  que la CUP de Vilassar de Mar vol compartir l'entrada d'aire fresc a l'Ajuntament i agraïr molt especialment a totes les persones, veïnat de tots els racons de la població de tots els barris que els han donat suport. La candidatura ha obtingut 450 vots que representa el 5,67%.

26/05/2011 02:47 Política

La formació independentista reconeix que ara venen dies, setmanes, mesos de molta feina. Ara bé, apunta la CUP que intentarà estar a l'alçada i no decebre a ningú. Tot i així, la CUP manifesta que cercarà les complicitats per comptar amb el veïnat i que es facin seu aquest projecte.

La nota d'agraïments finalitza tot dient: "Gràcies i a seguir lluitant, construint,  il·lusionant, treballant, militant, per un Vilassar de Mar  més just, lliure, sostenible, participatiu, huma....Avui som ja molts  els vilassarencs i Vilassarenques  que caminem en la  direccio d'uns Paisos Catalans independents i  socialment. justos"

 

Per saber-ne més:

La CUP de Mataró augmenta en nombre de vots i es queda a 7 d'obtenir el segon regidor

La CUP, una veu independentista, d'esquerres i antifeixista   Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid