Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Valls triplica els resultats dels anteriors comicis, passant d'1 a 3 regidors

Gerard Nogués, fins ara l'únic regidor de la CUP de Valls (Alt Camp), tindrà al seu costat Jordi Escoda i Lurdes Quintero. “Teníem la sensació que trauríem tres regidors, però ningú ens els donava”, va declarar Nogués molt emocionat per “aquest empat tècnic amb el PSC”

 

Els resultats indiquen que estan cridats a ser els que liderin l'oposició “i a demostrar que el projecte de CiU no és tan fantàstic perquè no tenen clar com fer avançar la ciutat”. La CUP no sent cap temor pel triomf abassegador de CiU: “Ja sabem fer oposició d'un macro-govern; ho hem demostrat amb el pacte sociovergent”, va sentenciar el candidat de la CUP, satisfet de veure, segons el seu parer, que la gent els ha votat perquè els ha arribat la feina que han dut a terme. 

 

 

25/05/2011 00:29 Política

CiU ha obtingut 13 regidors i podrà governar en solitari. PSC-PM ha registrat una caiguda important i dels 7 regidors aconseguits el 2007 s'ha quedat amb només 3 regidors. El PP manté la representació d'1 regidor que ja tenia, mentre que ERC-AM passa de 2 a 1 regidor. ICV-EUiA-Entesa pel PM s'ha tornat a quedar a les portes del consistori.

Font: El Punt

 

Per saber-ne més:

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid