Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Alfés aconsegueix, amb 3 regidors, la majoria relativa

Amb gairebé el 40 per cent dels vots, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) d'Alfés es va convertir el passat diumenge en la força més votada al municipi garriguenc.

CiU i ERC van aconseguir 2 regidors cadascú. Els regidors aufesins seran l'alcaldable, Dani Almenara Espasa, Joel Jové Martí i Marc Sendrós Sans. En aquesta tessitura, l'assemblea local de la CUP enceta un debat intern que, el proper 11 de juny, determinarà la constitució final del consistori.

24/05/2011 21:32 Política
Els resultats finals van ser els següents:

VOTS REGIDORS %
CUP 91 3 39,91%
CiU 73 2 32,02%
ERC 56 2 24,56%

 

La formació vol donar les gràcies a totes aquelles persones que diumenge van confiar en el seu projecte i espera poder desenvolupar durant els propers anys, des de l'alcaldia, els eixos principals del seu programa electoral.


Per saber-ne més:

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid