Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Manresa es mostra disposada a seguir seguir sent "la veu dels que no tenen veu"

La CUP de Manresa ha valorat molt positivament els resultats obtinguts en les eleccions municipals d'aquest diumenge, que van donar a la formació dos regidors.

La CUP considera que haver duplicat el nombre de regidors "és una mostra més del constant creixement de l'esquerra independentista", que ha irromput amb molta força en molts pobles de la comarca i del país. Segons la candidatura independentista, els 12 regidors a la comarca del Bages no són fruit de la casualitat i demostren la força creixent de la candidatura.

24/05/2011 20:40 Política
El candidat, Adam Majó, que ha lamentat la dispersió del vot d'esquerres, ha mostrat la seva voluntat de seguir sent "la veu dels que no tenen veu", i en aquest sentit ha estès la mà a tots els moviments de la ciutat, i molt especialment als partits i candidatures d'esquerres i independentistes que no han aconseguit representació al consistori manresà.

D'altra banda, la CUP ha manifestat la seva preocupació pel creixement del feixisme que representa la PxC, i ha expressat la seva ferma determinació de plantar cara als plantejaments xenòfobs, vinguin d'on vinguin.

Finalment, la candidatura té el convenciment de la importància tindrà aquesta aquesta legislatura pel futur del país, tan des del punt de vista social, en que caldrà lluitar per assegurar les conquestes socials i plantar cara a les retallades, com des del punt de vista nacional, en que s'obriran moltes possibilitats i caldrà seguir de molt a prop els processos d'alliberament de nacions com Escòcia, Euskadi o Flandes.

La CUP anima totes les manresanes i manresans a implicar-se en les diverses lluites, perquè els dos regidors de la formació "només són el primer pas per a aconseguir els objectius marcats en el programa electoral." Segons Jordi Masdeu, nou regidor de la CUP, "ara, més que mai, la CUP vol fer encara més feina. Ara, més que mai, cal la complicitat de tothom per fer canviar les coses".


Per saber-ne més:

Entrevista a Adam Majó, candidat de la CUP a Manresa 

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid