Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Argentona es queda a 4 vots del segon regidor

Amb més vots que Agrupació Argentona, Argentcat i L'Entesa, la CUP ha aconseguit entrar a l'Ajuntament en el primer intent situant-se com a cinquena força política amb un regidor. Ara bé, amb un total de 448 vots de confiança al projecte, la formació encapçalada per Eudald Calvo s'ha quedat a quatre vots d'aconseguir el segon regidor.

L'ajuntament d'Argentona presenta un escenari no gaire diferent del que tenia fins ara. Els actuals partits de govern segueixen sumant majoria i la dreta espanyolista encarnada pel Partit Popular augmenta la seva representació amb dos regidors.

23/05/2011 22:21 Política
A la comarca del Maresme, els resultats de la CUP han estat molt positius. El Maresme ha passat de tenir dos regidors de la CUP a tenir-ne onze. Quatre a Arenys de Munt, dos a Premià (Crida Premianenca) i un representant a les poblacions de Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar, Mataró, Vilassar de Mar i Argentona.

La CUP d'Argentona celebra, enmig de l'augment estrepitós de la dreta, la crescuda de la CUP als Països Catalans, on ha quintuplicat la representació, amb especials bons resultats a Girona (3 regidors), Molins de Rei (4), Berga (3), Valls (3), etc.

Per saber-ne més:

Entrevista a Eudald Calvo, candidat de la CUP a Argentona 

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal  

 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid