Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

arenys122De dos regidors (un a Mataró i l'altre a Arenys de Munt)  que s'havien obtingut a la comarca fa quatre anys s'ha passat a 11. Aquesta xifra fa que la CUP obtingui un representant al Consell Comarcal.
 
A Arenys de Munt, la CUP ha estat la llista més votada, i d'un regidor s'ha passat  a tenir-ne 4. No hi ha dubte que tasca feta al consistori com remarcava el cap de llista Ximenis ha tingut la seva recompensa. Ara bé, cal destacr també el simbolisme de la CUP d'Arenys com a impulsora de les consultes sobre la Independència. D'altra banda, per primera vegada s'ha obtingut representació a Arenys de Mar, Argentona, Sant Cebrià i Vilassar de Mar amb 1 regidor,  i 2 a Premià de Mar.

23/05/2011 05:15 Política
Pel que fa a la CUP de Mataró,  s’ha motrar molt satisfeta pels grans resultats electorals que ha aconseguit a nivell comarcal, però una mica contrariada pels obtinguts a Mataró, on no han acomplert amb les expectatives de créixer i tan sols han pogut mantenir l’actual regidor.
 
El candidat de la formació independentista a la capital del Maresme, Xavier Safont-Tria, ha assegurat  a Capgròs.com que en els propers quatre anys dedicarà tots els seus esforços a “plantar cara al feixisme”, en referència a la irrupció de Plataforma X Catalunya a l’Ajuntament.
 
Segons Safont-Tria, els quatre darrers anys de govern tripartit han generat “el caldo de cultiu” pel “creixement de la dreta i el feixisme”.Safont també ha destacat que, amb la caiguda d’ERC, ara mateix són “l’única força independentista” al consistori. Ha augurat que seran “quatre anys difícils” i ha lamentat no haver crescut en regidors. “Però n’hem mantingut un de molt difícil, perquè durant quatre anys ens han volgut matxacar, però els hem demostrat que no som un bluff”, ha afegit.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid