Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gerard Nogués (CUP): “Passi el que passi avui, el sistema ja està esquerdat”

cup-votacions-22-5-11A les 12:30h, Gerard Nogués, cap de llis de la CUP de Valls, ha votat  a la seu de la Unió d’Anelles de la Flama

 

Nogués deia a elvalles.com que “els ànims en aquesta campanya han estat altíssims. Hem recollit les simpaties de la gent i el seu suport de què és important que com a CUP estiguem a l’Ajuntament”. Nogués, que repeteix com alcaldable en unes municipals pensa que l’abstenció serà elevada.

22/05/2011 15:36 Política

“És un problema que no és d’avui ni d’aquestes eleccions sinó que és més profund en la societat i el que fan els partits convencionals”. El candidat de la CUP explicava que durant aquesta campanya han comprovat que segueix havent gent molt crítica amb el que s’ha fet a Valls i com s’ha governat. “Passi el que passi avui, el sistema ja està escardat així com durant 4 anys semblava que no hi hagués critica i ressò, en aquesta campanya s’ha visualitzat que hi ha molta gent que no es creu el discurs únic.”

Font: elvalles.com

Per saber-ne més:

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP


Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid