Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 300 persones participen a l'acte final de campanya de la CUP a Girona

Activitats infantils, un sopar popular, parlaments, projeccions i una actuació musical del cantautor de Xàtiva  Feliu Ventura culminen una campanya de proximitat que ha portat la CUP a molts barris de la ciutat i que augura bons resultats.

El pati del col·legi Eiximenis i la plaça Constitució  (rebatejada com a plaça Ovidi Montllor per l'esquerra independentista) van ser ahir l'escenari d'un acte final de campanya organitzat per la CUP i en el qual hi van participar més de 300 persones. A la tarda els jocs infantils van arrencar amb la participació d'un públic heterogeni i amb molta mainada.

22/05/2011 14:40 Política
Ja cap a les 9 del vespre unes 180 persones van sopar al pati de l'escola i cap a quarts de deu van començar les projeccions i els parlaments, que van arrencar amb una emotiva intervenció de joves de Maulets, que a través dels seus portaveus Jordi Alemany i Carla Soler, van agrair a la militància els seus anys de lluita i van esperonar a continuar treballant  per la independència i la transformació social.

actefinalgi1Mireia Fillol i Anna Pujolàs, membres de les comissions ambiental  i social de la CUP van plantejar algunes de les propostes de la CUP en aquests àmbits. Treballar per preservar el territori, lluitar contra el canvi climàtic, impulsar una política seriosa de prevenció de residus, potenciar una mobilitat que capgiri el paradigma del cotxe privat....o promocionar els drets socials i laborals, proposar la celebració d'un Fòrum Social Mundial, impulsar una Xarxa d'economia Social, fer un cens de pisos buits i ampliar la borsa municipal d'habitatge...entre d'altres. 

També Carles Bonaventura i Jack Massacs, militants de Reagrupament i Pagesos per la Dignitat Rural respectivament, van intervenir a l'acte.
 
Finalment el portaveu de la CUP Jordi Navarro va esperonar als assistents a continuar lluitant a partir del dia 23 de maig. En un intens parlament va assegurar que la feina de la CUP entre d'altres és incomodar al poder i continuar bastint a Girona una alternativa independentista, d'esquerres, ecologista, de barris i per la participació directa, una alternativa que va assegurar: " serà present al consistori gironí".

Un cop finalitzats els parlaments va començar l'actuació del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, que va un repàs dels seus temes més coneguts i va congregar una multitud que va venir especialment a escoltar les seves esplèndides cançons. 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid