Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Navarro fa una crida a "no dispersar el vot independentista" a Girona

L'alcaldable de la CUP de Girona, Jordi Navarro, ha fet una valoració de la campanya electoral assegurant que ha testimoniat que la CUP és l'única força de l'àmbit independentista "que ha sabut sumar sensibilitats diverses".

En una entrevista a Llibertat.cat, Navarro ha afirmat que la formació ha aconseguit incloure diverses sensibilitats i en aquest sentit ha fet "un exercici d'obertura incorporant a la CUP una multiplicitat de sensibilitats, que pivoten al voltant dels 3 eixos clàssics de l'esquerra independentista: Independència, Socialisme, Països Catalans, amb l'afegitó que nosaltres considerem imprescindible: l'ecologisme".

21/05/2011 15:23 Política

La CUP -que segons la major part d'enquestes obtindrà representació a l'Ajuntament- pot presentar-se així com "la força útil de l'independentisme". Navarro ha explicat que, "davant les opcions que han abandonat l'horitzó sobiranista i d'altres que quedaran com un vot testimonial, la CUP serà útil perquè el consistori adquireixi compromisos per fer avançar el conjunt del país cap a la independència". En aquest sentit l'alcaldable ha demanat als electors que no dispersin el vot independentista i que el concentrin votant la llista de la CUP.

Així mateix, la CUP ha volgut recordar el ferm compromís de la formació amb l'avenç cap una democràcia de més qualitat, que ofereixi amplis espais de participació popular. Navarro, en aquest sentit, ha recordat que "el moviment dels desenganyats de les places ens indica que hi ha una nova generació que no se sent satisfeta amb el sistema polític i econòmic i que demana canvis substancials". Tal i com ha demostrat la formació independentista durant el darrer mandat treballant colze a colze amb la xarxa associativa i veïnal, Navarro ha assegurat que "ens sentim plenament partícips de les queixes d'aquests dies i proposem canvis radicals en la forma de prendre les decisions a la ciutat. A l'Ajuntament, quan la CUP hi sigui present, s'hi escoltarà la veu del carrer. La veu de les classes populars".   

En un altre ordre de temes, després de la jornada de reflexió del dissabte, aquest diumenge la CUP disposarà de 75 apoderats i apoderades als diferents col·legis electorals de la ciutat. Per la candidatura, aquestes són les eleccions que més persones ha destinat a realitzar aquesta tasca, fet que segons Navarro "ens indica el grau d'il·lusió i compromís de cada cop més persones amb aquest projecte polític".

Més enllà de la jornada electoral, el dilluns 25 i el dimarts 26, Navarro ha explicat que la militància de la formació retirarà "amb diligència" tot el material electoral de la via pública. "Entenem -perquè com a ciutadans també les patim- les molèsties que genera la sobresaturació de pancartes, plafons i cartells. Per aquesta raó, la CUP deixarà els carrers nets de la seva propaganda. Esperem que la resta de partits també prenguin aquest compromís".


Per saber-ne més:

Entrevistes als candidats de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid