Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La despesa de la campanya electoral de la CUP d'Arenys de Mar no arriba a 1700€

finalcampanya_baixa_La campanya ha tingut una despesa 1699, 68 euros.  Aquests diners provenen de la calçotada per la Independència, les parades de sant Jordi i de  la quota de militància. A a les 19h. faran la cloenda a la plaça de l'Església

Mitjançant un comunicat la CUP d'Arenys de Mar ha fet públic fer públic el cost de la  campanya així com d'on provenen els diners per pagar-la. La candidatura consiedra que és un exercici de transparència vers la ciutadania el fet d'explicar-ho. Ara bé, remarca que "tot i que cadascú amb el seus diners fa el que vol, una gestió austera i eficient és el que cal en aquesta època de crisi. Això és el que hem fet la CUP".

20/05/2011 08:50 Política

Amb aquests diners han pagat:


   * cartells (200) + cola + plafons (100) + brides   * pancartes (5) + cordill   * 7000 tríptics
   * 6000 sobres
   * enviament de correus
   * 6000 butlletes electorals
 

Amb tot, també  aporten dues reflexions: 

"1. L'espai públic no és que no sigui de ningú; és de tothom. Per tant, la invasió de l'espai públic per campanya electoral és un fet que en properes campanyes caldrà resoldre amb anterioritat. 

2. Tot i que cadascú amb el seus diners fa el que vol, una gestió austera i eficient és el que cal en aquesta època de crisi. Això és el que hem fet la CUP"

També exposen que amb eficiència, gestió transparent, participació, cooperació i imaginació la CUP ha fet la campanya. Argumentat que aquests "valors són claus, juntament amb la sobirania fiscal, conseqüència d'aconseguir la independència, per replantejar i desenvolupar un model propi, pròxim i realment sostenible amb el territori i el teixit socioeconòmic de la vila i, per extensió, dels Països Catalans"

Per saber-ne més:

Entrevistes als candidats de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid