Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Martorell clourà la campanya electoral amb un acte engrescador i emotiu

L’auditori Joan Cererols del Centre Cultural acollirà la cloenda de la campanya electoral de la CUP de Martorell en l’acte que se celebrarà el proper divendres a les 19.30h.
 
La llista de la CUP participarà en aquest darrer acte electoral, on s’explicaran les reflexions i propostes del programa per a les eleccions municipals, acompanyant-ho d’audiovisuals, música, dansa i poesia.


18/05/2011 02:26 Política

Es planteja com un acte engrescador i emotiu, amb la finalitat d’encoratjar a totes les persones i col·lectius que recolzen el projecte de la CUP a donar-li suport en forma de vot el proper diumenge, i a continuar fent-ho dia rere dia des de la pròpia experiència, les associacions, les entitats i els moviments socials que cerquen la transformació i la justícia social.

D’altra banda, aprofitem aquesta nota per a agrair el recolzament i felicitar-les per la feina feta a totes aquelles persones que han col·laborat amb la redacció del programa, amb els cartells i el vídeo, les que han assistit als punts de trobada, les que han recolzat la campanya amb el seu suport als actes i a les assemblees: a totes aquelles persones que, en definitiva, han acompanyat la CUP en aquest procés tant intens, un procés que, siguin quin siguin els resultats, continuarà endavant i cada cop més fort.

Per saber-ne més:

La CUP de Martorell denuncia que l'Ajuntament els ha prohibit un acte electoral

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid