Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Martorell denuncia que l'Ajuntament els ha prohibit un acte electoral

La CUP de Martorell ha decidit denunciar públicament el tracta rebut per part de l'Ajuntament de Martorell, en mans de CiU, respecte els actes que tenia previst celebrar durant aquesta campanya electoral. 

La formació tenia previst celebrar una bicicletada per la vila fent parada als punts del poble on hi ha hagut o hi ha conflictes, per tal de fer visibles les mancances de la gestió que ha dut a terme l'actual equip de govern.

16/05/2011 10:52 Política
Per tirar endavant tots els actes que es fan en el període electoral, la CUP va demanar permís a la Junta Electoral de Zona, que és l'encarregada de gestionar els espais públics oferts per l'ajuntament durant la campanya. 
 
La CUP assegura que ha seguit estrictament el reglament, i ha rebut l'autorització per a realitzar-los sense cap problema. En el cas de la bicicletada i per no ser espais dins de la gestió de la Junta Electoral de Zona, es va demanar a l'Ajuntament, mitjançant una instància entrada al registre municipal, l'autorització per a l'ús de la via pública, com a espai per a dur a terme la bicicletada, informant del recorregut d'aquest acte i tot el que això comporta.

Malgrat tot, l'Ajuntament va desautortizar el recorregut de l'acte i el va modificar al·legant l'existència d'un informe policial que deia que no podien garantir la seguretat dels participants a la bicicletada. La CUP assegura que "és una decisió política i no per raons de seguretat ni policials" i remarca que no els ha estranyat ja que "durant aquests quatre anys no ens han deixat de perseguir i han utilitzat tota la maquinària buròcrata i policial possible per al nostre desgast, però no ens han aturat". En aquest sentit, denuncia que diferents membres de la CUP han rebut denúncies sense cap fonament, i fins i tot han estat denunciats sense ser a Martorell. "Quan hem volgut organitzar qualsevol acte en un espai públic han fet el possible per a no autoritzar-lo, però no ho han aconseguit: hem tirat endavant i hem arribat, un altre cop, fins aquí", assegura, i insisteix: "No estem disposats a rebre cap més gol".

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid