Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del programa electoral de la CUP BARXETA "Gent de Barxeta"

 

Demà dissabte a la Casa de la Cultura de Barxeta tindrà lloc la presentació del programa de la CUP de Barxeta "Gent de Barxeta". El candidat de la CUP Salva Ribera Hernàndez exposarà publicament els trets fonametals del programa electoral de la candidatura amb els companys Manel i Lluís.

 

13/05/2011 12:52 Política
La Candidatura d'Unitat Popular de Barxeta ha denunciat el tracte discriminatori per part de la Junta Electioral de Zona del Partit judicial de Xàtiva en l'assignació d'espais. La CUP ha qualificat aquest fet de "decisió política i contrària a la LOREG". El fet és que els han estat denegats reiteradament tots els tres locals disponibles per a fer actes electorals en diferents dates durant més de quinze dies.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid