Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes es gastarà en campanya 10 vegades menys diners que els altres partits

Ahir dimarts 10 de maig la CUP de Blanes va celebrar un punt de trobada on es va fer públic el pressupost de campanya per a les eleccions del 22 de maig.

Es van exposar detalladament les despeses fetes fins ara i les previstes en pels actes que encara resten per celebrar. El pressupost total ascendeix a uns 3.000 euros, una xifra de l'ordre de 10 vegades inferior a la d'altres partits polítics.

11/05/2011 18:39 Política

Des de la CUP es va remarcar que la feina per difondre el projecte polític no és basa només en els 15 dies de campanya sinó "en el dia a dia, en la imaginació, les ganes i el compromís per tirar endavant la proposta amb un pressupost modest, auster però amb efectivitat i dignitat".

Així doncs es va exposar un audiovisual amb imatges de la preparació i el finançament de la campanya, amb paradetes al carrer, reciclant materials i treballant en equip. Finalment els portaveus de la CUP van instar la resta de formacions a fer públics els pressupostos de les seves campanyes electorals, sobretot ara, en un context de retallades socials degudes a la crisi del sistema econòmic capitalista.

A continuació, el cap de llista, Joan Rota, va exposar el posicionament de la CUP de Blanes pel que als sous i retribucions econòmiques dels regidors i càrrecs electes. La CUP proposa una reducció mínima del 20 % dels sous dels regidors i del 50% de les retribucions a grups municipals. Això ja suposaria un estalvi mínim de 50,000 euros a l'any. A més, en cas d'obtenir representació al consistori, els candidats de la CUP van fer públic el seu compromís de renunciar al sou personal i destinar aquestes partides a altres finalitats, que es decidirien en assemblea.


Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid