Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP del Vendrell presenta un programa amb 250 propostes

Davant d'una sala d'actes, del Centre Cívic l'Estació, plena en més de les seves tres quartes parts, la CUP vendrellenca va presentar aquest dillun un extens programa, amb idees innovadores i dividit en set eixos.

En un acte realitzat al Centre Cívic l'Estació la candidatura vendrellenca va presentar el seu programa davant una sala gairebé plena.  Rubén Suan, cap de llista de la formació, va ser l'encarregat de donar la benvinguda al públic assistent explicant les característiques general del document. Un programa de 87 pàgines, dividit en set eixos i amb  gairebé 250 propostes concretes.

10/05/2011 22:13 Política
El mateix Rubén Suan, juntament amb l'Aleix Mallofré, Jon Olano, Francesc Mota, Anna Solé i Jordi Guasch, van ser els encarregats d'explicar cadascun dels eixos: Model territorial i medi ambient, Model Urbà, Participació ciutadana, Model econòmic i justícia social, Cohesió social i Cultura, festes i teixit associatiu.

Suan va destacar que "ens presentem amb un programa molt fort, amb una candidatura potent i demostrant que el projecte de la CUP del Vendrell és un projecte de present i de futur" i va finalitzar l'acte demanant el vot el proper 22 de maig.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid