Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-AxB fa campanya davant la casa de Fèlix Millet

La candidatura independentista i d'esquerres ha aprofitat per recriminar el "silenci encobridor" i la "opacitat" dels que decideixen des dels despatxos del consistori.

Aquest dilluns 9 de maig una delegació de la candidatura CUP-Alternativa per Barcelona es va personar davant d'un dels immobles de Fèlix Millet, situat al barri de les Tres Torres (Pedralbes), per denunciar "un model de fer ciutat basat en la impunitat cronificada dels delictes d'alta volada" i que "contrasta amb la duresa amb la que s'aborden les creixents exclusions socials: ordenances del civisme, 26 reformes del codi penal i criminalització de la pobresa".

10/05/2011 15:11 Política

Prenent les paraules de Leonardo Scascia, pel qual "el poder és un gran delinqüent impune", la candidatura independentista i d'esquerres vol assenyalar Fèlix Millet com a saquejador del Palau amb un frau multimilionari de 35 milions d'euros i corruptor del mateix Ajuntament en el cas de la permuta requalificadora de l'Hotel del Palau, pel qual està imputat el regidor d'Urbanisme Ramon Garcia Bragado.  

Per la CUP-AxB, aquesta xacra té noms i cognoms: cas Gisa, cas Pallerols, cas Ferrocarrils, cas Jordi Vergé a Girona, cas Hotel Palau, cas Ciutat Vella, cas Itzicasamillet2ar Gonzalez, cas Port de Barcelona, cas Pretoria o el cas CDC-Ferrrovial amb les obres de la linia 9 del Metro i la Ciutat de la Justicia com a rerefons. "Una xacra que afecta a tots els Països Catalans i que respon a un model de creixement vinculat a l'especulació urbanística, al turisme de masses i a les grans infraestructures".

Davant de tot plegat, la CUP-AxB planteja la democràcia real: el teixit social, el moviment popular i tota la ciutadania. Teixit associatiu que es va oposar a l'Hotel del Palau, aconseguint aturar els plans de Millet i Montull i, finalment, dur als tribunals els responsables. "Un moviment que dignifica Barcelona i és l'únic que ha combatut els casos de corrupció", malgrat les maniobres dilatòries de l'Ajuntament.

Així mateix, la CUP-Alternativa per Barcelona "defensem una nova ètica en la contractació, la transparència i la implicació ciutadana per una nova cultura de la gestió pública, la qual s'ha de basar en el control de la impunitat".

Finalment, "exigim que el robatori de Fèlix Millet sigui tornat el més abans possible. Que mai més 400 acabalats decideixen per la ciutadania, i que mai més el ghetto de Pebralbes, on el 85% del vot s'escora a la dreta catalana o espanyolista, decideixi per nosaltres".

{youtube}qI-7VwM0S_4{/youtube}

 

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid