Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Santa Perpètua presenta programa i llista

Una setantena de persones van participar divendres 29 d'abril a l'acte de presentació de la llista de la La CUP de Santa Perpètua. Robert Morral encapçala la candidatura.

Sota el lema Reinventem la política. Reinventem Santa Perpètua, la CUP va presentar divendres 16 propostes que conformen els principals aspectes del seu programa electoral. La CUP és la primera vegada que es presenta a les eleccions municipals a Santa Perpètua.

10/05/2011 14:48 Política

L'acte de presentació va consistir en una assemblea oberta, que és la manera de funcionar de la CUP. En el decurs de la mateixa es van debatre les propostes del programa i es van presentar els candidats. Robert Morral, Antonio del Valle, Jordi Herrera, Carla Batalla i Sara González, són els cinc primers. Després es troben Antonio Serrano, Guillermo Almansa, Salvador Alemany, Bienvenida Navarro, Encarnacion Mesa, Albert Oriol, Jordi Pascuet, Antonio Jiménez, Estrella Requena, Mercè Ferre, Ruben Mora, Mònica Martinez, Montserrat Serrano, Jordi Vives, Pilar Dominguez i Pere Soley.

L'alcaldable de la Candidatura d'Unitat Popular, CUP de Santa Perpètua, Robert Morral, explica que si obtinguessin un regidor es repartiran aquest càrrec entre dues persones ja que la CUP considera que tots els membres de la candidatura són iguals perquè així és la seva manera d'entendre que cal canviar la política.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid