Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona denuncia que el PP li roba els espais electorals

La CUP de Tarragona ha denunciat que els partits tradicionals han ubicat les seves banderoles als fanals dels llocs on els pertocava i en llocs d'altres candidatures. És el cas de la Via Augusta, on la CUP va col·locar divendres al matí diversos cartells i dissabte apareixien les del Partit Popular al damunt.

L'afer de les banderoles, que els mateixos militants de la candidatura van retirar sense fer-les malbé, no és res més que la punta visible que aquestes eleccions no seran verament democràtiques a Tarragona per tot l'entorn de mancances que hi ha, assegura la formació.

08/05/2011 17:20 Política
banderoles2Aquesta setmana la CUP de Tarragona va realitzar una acció reivindicativa en l'espectacle de la primera encartellada al tram final de la Rambla Nova, on hi ha una de les poques cartelleres electorals a la ciutat. L'acció consistia a deixar en evidència la manca de qualitat democràtica a la ciutat en referència a la informació que arriben a rebre els ciutadans i ciutadanes sobre totes i cadascuna de les candidatures que, un cop cada quatre anys, tenen dret a presentar-se i a expressar la seva opinió sobre l'estat de la situació.

Aquesta acció no va tindre gaire ressò, sobretot entre els mitjans públics, que van seguir la línia de parlar només de les formacions amb representació al consistori, evitant així qualsevol canvi en el sistema polític, de la mateixa manera que ho va fer el Col·legi de Periodistes transgredint el codi periodístic en fer un debat només amb quatre partits, segons ha denunciat la formació.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid