Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 300 persones s'apleguen al CAT de Gràcia en l'inici de campanya de la CUP-AxB

El Centre Arestà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia va quedar petit per acollir ahir dissabte, l’acte d’inici de campanya de la Candidatura CUP-Alternativa per Barcelona, en el qual es van desglossar els principals eixos programàtics que defineixen la candidatura d’esquerres i independentista per a la capital catalana.

A l’acte hi van intervenir vuit candidats i candidates, que van repassar les principals propostes en els diferents àmbits, les quals, sota el paraigua del ‘Dret a la ciutat’, plantegen un model més just, democràtic i participatiu de gestionar Barcelona, enfront del model neoliberal i discriminatori que han vingut desenvolupant els diferents governs del consistori de la Transició a ençà.

08/05/2011 04:39 Política

 En la seva intervenció, el cap de llista de la candidatura, Xavier Monge, va parlar de la necessitat de superar el consens al voltant del model de ciutat per construir, des de les classes populars i els moviments socials, una Barcelona lliure de retallades, de desnonaments, oberta a la cultura lliure i creativa i veritablement inclusiva.

Així mateix, Monge va destacar la voluntat de fer de Barcelona un exemple de democràcia participativa i un motor per a la independència dels Països Catalans i la solidaritat amb la resta de comunitats del món sotmeses a l’embat del capitalisme i a l’opressió nacional.

Per Xavier Monge, “som gent jove i utòpics perquè volem una Barcelona al servei de les classes populars i atèn a les necessitats de la ciutadania”.

L’acte, que va acabar amb la projecció del vídeo de campanya i el cant dels Segadors i de la Internacional, va acabar amb una crida del cap de llista de la CUP-Alternativa per Barcelona a “portar la veu del carrer a l’Ajuntament”.

Fotografies: Marc Miras

 

Per saber-ne més: 

 

 

 

inicicampanya1

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid