Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona fa públic el finançament de la campanya

La CUP de Girona, que compta amb el suport de Reagrupament a les eleccions municipals a la ciutat de Girona, ha decidit fer públic el pressupost de campanya així com les vies de finançament que el cobriran.
 
"Entenem que fer públic el pressupost és una mesura indispensable per a garantir la transparència dels partits i poder informar a la ciutadania de quines són les vies de finançament i els conseqüents interessos econòmics que cadascú defensa", ha explicat Lluís Sales, un dels portaveus de la formació.
 

03/05/2011 22:29 Política
Segons Sales, aquesta informació és important en un moment en què la classe política professional i els seus partits "estan immersos en una escalada de desprestigi, en part degut a les dubtosos vies de finançament i al malbaratament de recursos en campanya".

"Les nostres vies de finançament són clares i transparents: les quotes i aportacions de la militància per una banda i els beneficis obtinguts d'actes ciutadans com la barraca de les Fires de Sant Narcís de l'any passat o la para de Sant Jordi de fa dues setmanes", ha comentat Sales.

En aquest sentit, la CUP invertirà 3.287,35 euros en publicitat als mitjans locals, 10.398,8 en material electoral i 2.550 en el lloguer del local corresponent al mes de maig. Això representa un total de 16.236,15 euros.

La CUP llença el repte a la resta de formacions polítiques que concorren a les municipals de Girona a actuar en conseqüència i emular la formació independentista. Sales reconeix que es tracta d'un pressupost modest "d'una formació política que entén que cal reduir el cost de les campanyes electorals. No farem una campanya pirotècnica i de la imatge; sinó un combat de les idees".
 
De moment també ha fet públic el pressupost Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que tot i que a diferència de la CUP no ha deslogssat les xifres, ha fet públic que compten amb un pressupost de 9.000 euros. D'aquests, 6.000 euros són a càrrec d'aportacions particulars, 1.490 euros a càrrec de les quotes dels adherits de SI a Girona i 1.470 euros a càrrec de la seu nacional del partit.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid